Ugrás a tartalomra

Aktuális események/hírek

Kiemelt hír
2023. augusztus. 15.
Hamarosan indul a jelentkezés a Medicina Fórumra
2023. augusztus. 29.
Velkey György az egészségügyi átalakításról: A kivitelezéssel és a tempóval is gondok vannak
2023. augusztus. 25.
Szeretettel búcsúzunk Molnár Attila barátunktól, korábbi EGVE elnöktől, aki évtizedeken át dolgozott velünk a kórházak finanszírozásának és gazdasági helyzetének jobbításán. Osztozunk a család, a barátok és a munkatársak fájdalmában! Dr. Velkey György János, elnök  
2023. augusztus. 23.
Hatalmas büszkeséggel gratulálunk Dr. Ficzere Andreának, a Budapesti Uzsoki Utcai Kórház főigazgatójának, a Magyar Kórházszövetség elnökhelyettesének, aki hozzáértő és elkötelezett orvosi és kórházvezetői tevékenysége elismerésként a MAGYAR ÉRDEMREND LOVAGKERESZTJE kitüntetésben részesült Novák Katalin köztársasági elnökasszonytól nemzeti ünnepünkön!
2023. július. 11.
Az In Memoriam Dr. Bíró Éva Alapítvány együttműködve a Magyar Rezidens Szövetséggel, a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezettel és a Magyar Kórházszövetséggel pályázatot ír ki.
2023. augusztus. 16.
A Semmelweis napi ünnepség keretében adták át a Magyar Imre Kórház megújult infektológiai osztályát. Dr. Nagy Zoltán, a kórház főigazgatója ünnepi köszöntőjében büszkén emelte ki az elmúlt 50 év kiváló szakmai munkáját. Az infektológiai osztály megújult épülete, a kiemelkedő komfortfokozata, a kitűnő munkát végző szakemberek, az összetartó, erős munkahelyi közösség a garancia a kiváló minőségű betegellátásra.
2023. június. 23.
Elrajtolt a "Visz a vérem" projekt. Bővebben ITT olvashatnak róla. Az eseményről készült képek a galériában láthatók.
2023. május. 12.
A BioTechUSA rekordösszegű adománnyal támogatta a Magyar Kórházszövetségen keresztül a sürgőségi betegellátásban dolgozó ápolókat
2023. április. 19.
Tapolca, 2023. 04. 19. – A Magyar Kórházszövetség XXXV. kongresszusát tartja közel 1000 fő részvételével Tapolcán, a kongresszust megnyitó közgyűlés az alábbi állásfoglalást fogadta el.
2023. április. 07.
Ma van az Egészség Világnapja. Ebből az apropóból tette közzé friss globális kutatását a BGI Genomics.