XVI. IME-MEMT ORSZÁGOS EGÉSZSÉG-GAZDASÁGTANI KONFERENCIA

Tisztelt Egészségügyi Vezetők!

Az IME – Az Egészségügyi Vezetők Szaklapja 2022. június 29-én immár tizenhatodik alkalommal rendezi meg hagyományos Országos Egészség-gazdaságtani Konferenciáját.

A konferencia helyszíne: Radisson Blu Béke Hotel (1067 Budapest, Teréz krt. 43.)

A rendezvény hibrid módon kerül megrendezésre, a személyes részvétel mellett online formában is követhető. (A memt.hu oldalon, a regisztráció során automatikusan elkészülő "Felhasználói fiókba" bejelentkezve érhető el. Amennyiben 2021 októberét követően részt vett valamelyik konferenciájukon már rendelkezik ilyen fiókkal. Szükség esetén kérje jelszavának emlékeztetőjét.)

Regisztráció és programterv

A konferencia legfontosabb céljai:
•    találkozási és bemutatkozási lehetőséget adjon az egészség-gazdaságtan iránt érdeklődők számára,
•    közvetítse a módszertani, szakmai újdonságokat,
•    hozzájáruljon a szakmai evidenciákon és egészség-gazdaságtani alapokon történő döntéshozatal fejlődéséhez,
•    valamint elősegítse a döntések következményeinek monitorozását.

A rendezvény keretében az állami szféra, az ipari szereplők és az akadémiai kutatók szemszögéből tárgyalják az egészségpolitikai és gazdasági környezet mélyebb
összefüggéseit. 2022-es konferenciának külön aktualitást ad a most induló új kormányzati ciklus, annak lehetőségei és számos teendője.