Ugrás a tartalomra

Az egészségügyi finanszírozás aktuális kérdései konferencia

MEGHÍVÓ
A Magyar Kórházszövetség által szervezett
Az egészségügyi finanszírozás aktuális kérdései
című konferenciára

Időpont: 2023. február 22. 9.30-16.00

Helyszín: Aquaworld Resort Budapest (1044 Budapest, Íves út 16.)

Szakmai témák:
-    Kórházfinanszírozás
-    Gyógyszerfinanszírozás
-    Várólisták


A rendezvény célja: 
A Magyar Kórházszövetség elnöksége a saját vezetői tapasztalásokból és a kórházakból érkező jelzések alapján szükségesnek látta egy olyan fórum megszervezését, ahol a jogszabályi változásokat követően várható finanszírozási kérdésekről tudunk egyeztetni. A rendezvényen Dr. Takács Péter államtitkár úr ismerteti a legfőbb változásokat, majd Jenei Zoltán és Kiss Zsolt főigazgató urak és az OKFŐ és NEAK munkatársai tartanak tájékoztatást. Ezt követően interaktív formában beszéljük át a felmerülő kérdéseket, a várható következményeket, a megoldási lehetőségeket és a tennivalókat. 
A rendezvényt az Aquaworld Resort Hotelben tartjuk, amely a város szélén, könnyen megközelíthetően ingyenes parkolási lehetőséggel várja vendégeit. Az egész napos program részvételi díja 25.000 Ft + ÁFA, amely tartalmazza a kávészünetek és büféebéd árát is. 

Szeretettel várjuk rendezvényünkre tagkórházaink menedzsmentjét és a finanszírozással, kontrollinggal foglalkozó munkatársait. A rendezvényre a jelentkezési lap kitöltésével és az mksz@korhazszovetseg.hu címre 2023. február 17-ig történő visszaküldésével lehetséges.

Dátum