AJÁNLATUNK SZÁLLODÁKNAK

Tisztelt Partnerünk!

Valószínűleg mindannyian megtapasztaltuk már azt az érzést, milyen, ha betegek vagyunk. Testi kínjaink mellett a lelkünk is háborog, nem találjuk önmagunk, tehetetlenül és kétségbeesetten várjuk az enyhülést, a segítséget. Tudjuk milyen az, ha szülőnk, gyermekünk, hozzátartozónk vagy barátunk beteg és mi mindent megadnánk azért, hogy segíteni tudjunk. Az egészségügyi dolgozókba kapaszkodva várjuk a megoldást: szenvedéseink csökkentését, reményt a gyógyulásra, testi-lelki ápolást, hogy ismét embernek érezzük magunkat. Rájuk haragszunk, ha fáj valami, vagy nem tudnak segíteni és elveszítünk valakit, és felháborodva vesszük tudomásul, hogy szinte a hálapénz tartja még össze a rendszert.

De gondolunk-e arra, hogy nekik is fáj, nekik is el kell tartani a családjukat, hogy ők is betegek, elesettek, kiszolgáltatottak, az anyagi és erkölcsi megbecsülés, hála helyett leginkább a keserű küzdés jut nekik.

Legyen a partnerünk abban, hogy segíthessünk nekik!

Egy olyan együttműködési lehetőséget kínálunk, mely üzletileg Önnek gyümölcsöző lehet,
ugyanakkor hozzájárulhat ahhoz, hogy az egészségügyi dolgozóknak is lehetősége legyen rekreálódni.

Amit nyújtunk

• A szálloda ismertető anyaga 1 éven keresztül bekerül a Magyar Kórházszövetség honlapjának adatbázisába, fotókkal, elérhetőségekkel;
  • 1 éven keresztül saját levelező és körleveles rendszerünkön keresztül körülbelül 80.000-100.000 egészségügyi dolgozó részére küldjük ki az aktuális ajánlatukat;
  • Évente egyszer ½ oldalas hirdetést biztosítunk a kórházi szféra legjelentősebb szakmai lapjában, a Kórház című havilapban.

Amit kérünk

• Biztosítson legalább 20% kedvezményt szállodai szolgáltatásaiból az egészségügyi dolgozóknak, illetve legalább további 5% kedvezményt az akciós ajánlataihoz képest;
  • Évente legalább egyszer nyújtson grátisz voucher felajánlást 2 főre/2 éjszaka teljes ellátással. Ez minden hónapban a kórházak által beküldött, munkája alapján elismerésre érdemes dolgozók között kerül kisorsolásra.

Szervezetünk ebben a közvetítői szerepet kívánja felvállalni, mely alapján

• Igazolja a kedvezményre jogosultságot a szálloda felé;
  • Saját honlapján működteti a szállodák ismertetőit tartalmazó adatbázist;
  • Saját hírleveles rendszerén keresztül rendszeresen tájékoztatja az egészségügyi dolgozókat a szállodák akciós ajánlatairól;
  • Saját tulajdonú lapjában biztosít helyet a szálloda hirdetése számára.

Együttműködési szándékának kifejezése érdekében csak a mellékelt szerződést kell aláírva visszaküldenie...>>

Ha további információra van szüksége, keresse bizalommal titkárságunkat a 1/ 214-5159-es számon, vagy az mksz@invitel.hue-mail címen.

Budapest, 2012. szeptember 24.

Üdvözlettel:
Szlovákné Bandula Ilona