A KEDVEZMÉNYPROGRAMRÓL

Kedves Látogató!

Közös gondolkodásra és cselekvésre szeretnénk hívni az oldal látogatóit.

Tegyük fel magunknak a kérdést, ha azt halljuk egészségügyi dolgozó, mi jut eszünkbe? Orvosok, nővérek, akikkel rendelőkben, kórházakban találkozunk, akik különböző vizsgálatokat, kezeléseket, műtéteket végeznek rajtunk, ha betegek vagyunk. Akik fürdetnek, tisztába raknak bennünket, ha rászorulunk, tisztítják a sebeinket, gyógyítják a testünket-lelkünket.

Egészségügyi dolgozók, akik egyre elkeseredettebbek, fáradtak és fásultak, és mi egyre felháborodottabban tapasztaljuk a kórházak elszegényedésének jeleit, az ellátás romlását, amelyért őket tesszük felelőssé. De vajon eszünkbe jut-e, hogy mennyiért teszik a dolgokat? Éjjel, amikor mi békésen alszunk, vagy a karácsonyi asztalnál, eszünkbe jut-e, hogy ők akkor is dolgoznak. Értünk!

Tegyünk egy keveset mi is értük!

Ennek érdekében a Magyar Kórházszövetség partnerül hívta a szállodákat és közösen egy kedvezényprogramot dolgoztunk ki, melynek keretein belül a kórházak dolgozói speciális árakon vehetik igénybe a szállodák szolgáltatásait és minden hónapban valamelyik kórház legjobb dolgozója és kísérője ingyen pihenhet 3 napot valamelyik szállodában.

A szerencsést minden hónap elején sorsolással választjuk ki.

<<