DMEA 2019 – Szakvásár és Kongresszus

Vegyen részt Ön is Európa legnagyobb és legfontosabb egészségügyi IT rendezvényén a DMEA-n (Digital Medical Expertise & Applications) Berlinben!

Vegyen részt Ön is Európa legnagyobb és legfontosabb egészségügyi IT rendezvényén a DMEA-n (Digital Medical Expertise & Applications) Berlinben!

19 ország, 600 kiállítója várja az egészségügyi IT világában tevékenykedő szakembereket, kórházak, egészségügyi és rehabilitációs intézmények, magánpraxisok képviselőit, startupokat, a mobil egészségügyi ellátás, digitális rendszerek, kommunikációs és telemedicina megoldások után érdeklődőket, valamint egyetemek és főiskolák hallgatóit is.

A vásár témaköre:
szoftverek kórházak, rehabilitációs intézmények számára, IT-megoldások orvosi praxisoknak, laboroknak és radiológiáknak, hardver és IT-infrastruktúrák, kommunikációs megoldások, telemedicina megoldások, mobil-egészségügyi ellátás, archiválás-dokumentálás, orvostechnika, minőség- és tudásmenedzsment, IT-tanácsadás, IT biztonság, egészségügyi IT startupok

Színes ingyenes kísérő program szakmai kiállítás - kongresszus - akadémia – networking lehetőségek és szakmai kirándulások várják a látogatókat.

További információ és kedvezményes jegyvásárlás. >>>

Az oldalt tervezte és fejlesztette a Diamond Agency.