Pályázati lehetőség - Nekem Szól! Egészségértés Díj 2020

Az idén immár ötödik alkalommal került meghirdetésre a Nekem Szól! Egészségértés pályázat,melynek keretében a hazai egészségügyi intézmények hagyományosan és kiemelkedően jól szerepelnek.

Az egészségértés ügye mellett elkötelezett Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) a 2016-ban alapított Nekem Szól! Egészségértés Díjjal kíván évről-évre lehetőséget biztosítani a legjobb, leginnovatívabb hazai egészségértést fejlesztő programok megismertetésére. Idén sincs ez másként, sőt. A rendkívüli járványhelyzet az egészségügyi szereplők és a laikus közönség részéről is rendkívüli megoldásokat kíván – így ezúttal a teljes pályázat az online térbe kerül.

Pályázni gyorsan és egyszerűen 2020. október 22-ig a www.nekemszol.hu oldalon keresztül lehetA pályázat részleteiről minden további információ megtalálható a www.nekemszol.hu oldalon.

Hogy miért érdemes idén pályázni? A 2020-as pályázat zsűritagjaival készített videóból kiderül: https://youtu.be/8IsAgoQ40Lo