PÁLYÁZATI FELHÍVÁS! CEI COVID-19 Extraordinary Call for Proposals 2020: healthcare, education & MSMEs

TISZTELT TAGKÓRHÁZAK!

A mellékelt pályázatot a Közép-Európai Tagállamok és Európai Unión kívüli országok részére írták ki a következő tartalommal:

Három támogatási terület van, ezek közül egyik az egészségügy. Egészségügy és telemedicina (MED), nagyon hasznos a betegek távolról történő megfigyeléshez

Egészségügy és távorvoslás (Az MED): az alábbi témákra lehet pályázni

• felszerelés beszerzése sürgős orvosi igények kielégítésére;
  • orvosi szoftver és egyéb informatikai eszközök vásárlása a távorvoslás gyakorlatának megkönnyítése érdekében;
  • online szemináriumok (webináriumok) szervezése az egészségügyi szakemberek és üzemeltetők részére a CEI EU tagországok és nem EU tagországok között, a tudás átadása érdekében információs anyagok (infographics, videók, közösségi média) előállítása, kampányok szervezése az ismeretek terjesztése, az intézkedésekkel kapcsolatos tudatosság növelése, úgymint a higiéniás előírások betartása, vagy a COVID-19 terjedésének kezelésére;
  • dokumentumok, információs anyagok és kutatási munkák fordítása a nemzeti nyelvekre a CEI és nem EU-tagállamokból

A pályázat beadási határideje. 2020. árpilis 9.
Megvalósítási idő:  6 hónap
Pályázható összeg: 40.000 Euró

Preferálják a az államok közti együttműködést

Magyar képviselő:
MR. BALÁZS JÁVORI HUNGARY
MFA Hungary, National Coordinator
E-MAIL: bjavori@mfa.gov.hu
TEL.+361 458 3413

A pályázat részletes felhívása ide kattinva érhető el, a jelentkezés űrlapot ezen a linken tudják letölteni.