Elismerés a legjobbaknak - Lehet pályázni a Magyar Kórházszövetség által alapított díjakra

A Magyar Kórházszövetség kiemelt feladatának tekinti – a szakmai és az érdekképviseleti munka mellett -, hogy ne csak támogassa, de szakmai elismerésben részesítse azokat a kórházi ellátásban dolgozó orvosokat, szakdolgozókat, akik nem csak a betegekért, de ezt meghaladóan az egész magyar kórházügyért sokat tesznek. Az Ő munkáságuk elismerésére hozta létre 2 évvel ezelőtt az MKSZ a Scholtz Kornél Díjat, valamint a Varga Ferenc Díjat, a Magyar Kórházszövetség két életműdíját.

A Szövetség szakmai munkájának fontos része a kórházi legjobb gyakorlatok, innovációk bemutatása. Annak érdekében, hogy az ezen a téren elöljáró kórházakat bemutassa, elismerésben részesítse, az MKSZ megalapította a Jósa István Kórházszervezési Innovációs Díjat, valamint a Szent Piroska Ápolásszervezési Díjat.

A Szövetség szakmai munkájának kiemelkedő állomását jelenti az éves szakmai kongresszus, hiszen itt mutatjuk be, dolgozzuk fel, és beszéljük meg a kórházügyet érintő legfontosabb témaköröket. A hagyományosan 3 napos konferencia keretében számos értékes előadás hallgathatnak meg a résztvevők, amelyek közül a legjobbat a szakmai bíráló bizottság a Dr. Ajkay Zoltán emlékdíjjal ismeri el.

A díjakra a jelentkezési lehetőség megnyílt, a pályázati határidő: 2021. március 16.

A részletes díj kiírás itt érhető el.